Workshops
Kiezen voor werken met plezier begint met weten waar je blij van wordt. In onze workshops ontdek jij dit. We vinden antwoord op vragen als: waar word ik blij van? Wat is voor mij belangrijk om vervulling te vinden in mijn werk? In hoeverre vind ik dat in mijn huidige baan? Waar vind ik werk dat bij me past? Je ontmoet hierbij anderen die dit proces ook doorlopen, wisselt ervaringen en ideeën uit en omschrijft je stappen naar meer werkgeluk. 

Dit levert het je op:
-      Je weet waar je blij van wordt en hoe je blijer kunt worden in je werk
- Je weet waar je goed in bent en hoe je dat maximaal kunt inzetten
-      Je weet welk soort werkzaamheden goed bij je passen
-      Je hebt een plan van aanpak om te komen waar je zijn wil

Tarief
Vier avonden van twee uur of 2 dagdelen van 4 uur
€250 ex btw

Erik:
”De workshop van het Kickstart cafe heeft me doen inzien wat mijn verlangens zijn in het werk. Daardoor begrijp ik beter waarom ik doe wat ik eigenlijk doe en snap ik wat ik zoek in een nieuwe baan en in nieuwe uitdagingen. Nu ik op zoek ben naar een nieuwe baan, leg ik die langs ‘de meetlat’ van het Kickstart café. Ik raad de workshop van het Kickstart cafe aan voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in wat zijn of haar drijfveren zijn.”

Ruud:
”De workshop heeft veel eigenschappen van mezelf nog eens bevestigd, maar ook nieuwe inzichten opgeleverd: zo had ik mezelf niet zo snel als ondernemer gezien, maar is het nu een optie die ik heel serieus aan het uitwerken ben. Daarnaast leverde het interessante inzichten op over in welke sectoren en type organisaties ik het beste presteer. Ik ga nu gerichter keuzes maken over mijn toekomstige baan en de resultaten zeker meenemen in het schrijven van een ondernemersplan & sollicitaties op een nieuwe functie. Nuttig, leerzaam en heel erg leuk!”

Sylvia:
”Bij Kickstart cafe vind ik de keuze voor de combinatie van de ‘tools’ om jezelf in kaart te brengen heel sterk. Daardoor kreeg ik een heel duidelijk beeld van wie ik ben, wat ik kan én wat ik leuk en belangrijk vind in mijn werk. Deze inzichten vervolgens met de groep koppelen aan mijn huidige baan en mogelijke andere banen leverden me een heel helder resultaat op. 
En heel eerlijk… van tevoren was ik best een beetje terughoudend. Ik had al vaker allerlei loopbaan tests gedaan en was er niet heel veel wijzer van geworden. De opzet van de workshops, de combinatie van de tools, de professionele begeleiding van Ilene en Linda én het groepsproces waren voor mij een gouden combinatie.”