Onze wereld is in verandering. De issues van nu kondigen een nieuwe tijd aan, waarin er meer bewustzijn moet komen van hoe wij met elkaar en onze leefwereld omgaan. En meer besef dat we een nieuw evenwicht zullen moeten vinden. En waarbij we passende structuren en systemen zullen moeten creëren, die meer in balans met onszelf, maar ook met onze omgeving zijn.

Wij zijn allemaal aan zet om onze nieuwe wereld vorm te geven. Jij als individu èn wij samen. Dat begint met het maken van keuzes. Als je wil groeien, invloed wil uitoefenen op hoe dingen anders en beter kunnen en wil werken met plezier, is dat namelijk een keuze die je kunt maken. Als individu en ook als organisatie.

Een organisatie bestaat uit individuen die samenwerken om een doel te bereiken. Het is dan ook belangrijk dat er verbinding is tussen jou en de organisatie. In het Kickstart cafe werken wij om die reden van binnenuit, dat wil zeggen, wij beginnen bij wat jou blij maakt en maken vervolgens de verbinding met het team en de rest van de organisatie.

We beginnen met onderzoeken waar je blij van wordt, omdat dit de bron is waar vanuit energie komt om je persoonlijke, maar ook de organisatiedoelen te bereiken. We maken een concreet plan van aanpak, zodat je kunt werken met plezier in een setting die bij je past. En dat levert veel op. Voor jezelf, maar zeker ook voor anderen. Je hele leven fleurt ervan op en je krijgt er energie van. De bevlogenheid die je dan kunt voelen, maakt dat je gaat stralen en dat raakt anderen ook. Bovendien liggen daar jouw grootste kansen op vervulling èn op succes. Trouw zijn aan jezelf doet recht aan wie jij bent en is daarnaast een lichtend voorbeeld voor de mensen om je heen!